[PDF] MEDEDELING1 2020/22 VAN DE RAAD VAN HET INSTITUUT VAN





Previous PDF Next PDF



COMMUNICATION1 2020/21 DU CONSEIL DE LINSTITUT DE

10 nov. 2020 van de laatste actualisering (artikel 17 § 1 van het koninklijk ... en registratie in het openbaar register van de bedrijfsrevisoren).



WETTEN DECRETEN

https://www.ibr-ire.be/docs/default-source/nl/Documents/actueel/nieuws/Wet-7-12-2016-organisatie-beroep-en-publiek-toezicht-bedrijfsrevisoren.pdf



Beslissing 2018/01 van het College van Toezicht op de

13 déc. 2018 publiek toezicht op de bedrijfsrevisoren heeft het College van ... die in het openbaar register zijn ingeschreven moeten de Auditors Annual.



Bedrijfsrevisoren ingeschreven in het openbaar register op 31/12

31 déc. 2014 De officiële versie van het openbaar register is en blijft ... BVBA Andy ALAERTS Bedrijfsrevisor (B00634)



BDO BEDRIJFSREVISOREN TRANSPARANTIEVERSLAG 2020

28 janv. 2021 5 . BDO Bedrijfsrevisoren is een kantoor dat ingeschreven is in het openbaar register van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer ...



MEDEDELING1 2020/22 VAN DE RAAD VAN HET INSTITUUT VAN

16 nov. 2020 Bld Emile Jacqmainlaan 135/1 1000 Bruxelles - Brussel ... die geldig zijn ingeschreven als bedrijfsrevisor in het openbaar register ...



1 7 DECEMBER 2016 7 DÉCEMBRE 2016 WET TOT

7 déc. 2016 natuurlijk persoon ingeschreven in het openbaar register van de bedrijfsrevisoren;. 1° réviseur d'entreprises personne physique:.



TRAN S PARANTI EVE RSLAG 2013

BDO Bedrijfsrevisoren is een kantoor dat ingeschreven is in het openbaar register van het lnstituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer 800023.



TRANSPARANTIEVERSLAG 2014

23 déc. 2014 BDO Bedrijfsrevisoren is een kantoor dat ingeschreven is in het openbaar register van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder.



Overzicht voor intellectuele beroepen - Toegang tot de stage en tot

hoedanigheid van bedrijfsrevisor alsook de inschrijving en registratie in het openbaar register van de bedrijfsrevisoren. Art. 2. § 1.

Koninklijk Instituut - Institut royal

Bld Emile Jacqmainlaan 135/1 1000 Bruxelles - Brussel T. 02/

512.51.36 |

info@ibr-ire.be | 1

MEDEDELING

1

2020/22 VAN DE RAAD VAN HET INSTITUUT VAN DE

BEDRIJFSREVISOREN

Correspondent Onze referte Datum

sg@ibr-ire.be

MB/AVD/jv 1ϲ.11.2020

G eachte Confrater, B etreft: Attest van afwezigheid van een tuchtrechtelijke fout H et gebeurt regelmatig dat de opdrachtgever van een openbare aanbesteding eist dat de bedrijfsrevisor aan zijn kandidaatstelling een attest toevoegt - uitgereikt door de bevoegde tuchtinstantie - waaruit blijkt dat hij geen veroordelingen van tuchtrechtelijke aard heeft opgelopen.

In het verleden werden deze attesten

verstrekt door het IBR in zijn hoedanigheid van tuchtoverheid. S inds de inwerkingtreding van de wet van 7 december 2016 kan het IBR deze attesten niet langer verstrekken, althans niet voor feiten die betrekking hebben op de periode na 1 januari 2017, datum waarop de bevoegdheden inzake kwaliteitscontrole en toezicht op het beroep bij wet werden overgedragen aan het

College van Toezicht op de Bedrijfsrevisoren.

H et College heeft ons meegedeeld dat er om verschillende redenen - onder andere met het oog op administratieve vereenvoudiging en vanwege hun beroepsgeheim -voortaan geen attesten van afwezigheid van tuchtrechtelijke fout meer zullen worden verstrekt. H et College is van mening dat alle bedrijfsrevisoren en bedrijfsrevisorenkantoren die geldig zijn ingeschreven als bedrijfsrevisor in het openbaar register, dat door het IBR onder de verantwoordelijkheid van het College wordt bijgehouden, alle revisorale opdrachten kunnen uitvoeren en bijgevolg rechtmatig kunnen deelnemen aan openbare aanbestedingen die voorbehouden zijn aan bedrijfsrevisoren. 1 Via mededelingen ontwikkelt het Instituut de rechtsleer inzake de audittechnieken en de goede toepassing door de bedrijfsrevisoren van het wettelijk, reglementair en normatief kader dat de uitoefening van hun beroep regelt (art. 31, §7 van de wet van 7 december 2016 tot organisatie van het beroep van en het publiek toezicht op de bedrijfsrevisoren); enkel de normen en aanbevelingen zijn bindend.

Koninklijk Instituut - Institut royal

Bld Emile Jacqmainlaan 135/1 1000 Bruxelles - Brussel

T. 02/512.51.36 |

info@ibr-ire.be | 2

Het volstaat om een uittreksel uit het

openbaar register waaruit de inschrijving als bedrijfsrevisor blijkt, evenals de beslissing van het college hieromtrent voor te leggen (beschikbaar op de website van het College).

Met confraternele groeten,

Tom M

EULEMAN

Voorzitter

quotesdbs_dbs26.pdfusesText_32
[PDF] Bedrohung Islam? - Help für Lehrkräfte

[PDF] bedroom furniture italian, beds

[PDF] bedroom furniture quiz quiz trade cards - Anciens Et Réunions

[PDF] Bedroom, dining room and living-room furniture - France

[PDF] Beds are burning

[PDF] BEDSIDE LEFT recessed wall light - Anciens Et Réunions

[PDF] BEDSIDE left wall lamp - Anciens Et Réunions

[PDF] Bedside Scanning

[PDF] bedtime story doc - Anciens Et Réunions

[PDF] Bedürfnisse

[PDF] Bee Gees

[PDF] Bee health: what can farmers and the industry do to help? - Anciens Et Réunions

[PDF] BEE Records présente: - France

[PDF] BEE SECURE - Jugendschutz_FR - Garderie Et Préscolaire

[PDF] BEE-PASS® - Abeille Avenir