[PDF] Israël Het certificaat EX.PFF.IL.





Previous PDF Next PDF



Israël

Het certificaat EX.PFF.IL.01.05 is van toepassing op inrichtingen die voeder voor gezelschapsdieren met producten van dierlijke oorsprong produceren. Het 



Israël

Jun 19 2020 EX.PFF.IL.02.07. Certificat vétérinaire pour aliments pour animaux ... belge pour lequel une preuve d'enregistrement (EX.PFF.IL.01.05) a été.



Israël

Jun 19 2020 Het veterinair certificaat EX.PFF.IL.02.07 kan enkel worden ... inrichting waarvoor een registratiebewijs (EX.PFF.IL.01.05) werd afgeleverd.



LISTE GENERALE.xlsx

Jun 16 2017 Certificat sanitaire relatif à l'exportation à partir de la Belgique vers l'Algérie de prémélanges destinés à l'alimentation animale. EX.PFF ...





batterie.pdf

circa in modo da consentire il re- Sicherer Start auch bei ex- ... off-road trucks coaches and buses



IL CODICE DOGANALE DELLUNIONE EUROPEA COSA ACCADE

Apr 19 2016 Codice doganale dell'Unione (CDU): è il Regolamento (UE) n ° 952/2013 ... dichiarazioni di import/export in procedura domiciliata (ex art.



THE HISTORY OF

shop' to include all ex-153 members and also to permit him to assume the mantle of Secretary 153 Squadron Association; this enabled him to secure.



i1Th1t

Basel-Il. Pillar-Ill. Market. Discipline. Disclosures Ex-officio ... Off-site. Centres were brought under. MCGs control during the year. New Products.



G.U. 4 marzo 2022 n. 53

Mar 4 2022 mente ai comuni ricompresi nei territori della ex Autorità di bacino regionale della Puglia. IL PRESIDENTE. DEL CONSIGLIO DEI MINISTRI.

DIERVOEDERS IB.PFF.IL.01.05 Israël

December 2017

1 http://www.oie.int/animal-health-in-the-world/official-disease-status/bse/list-of-bse-risk-status/

Pagina 1/2

I. Toepassingsgebied

Productomschrijving GN-code Land

Verwerkte voeders voor

gezelschapsdieren die producten van dierlijke oorsprong bevatten

2309 Israël

II. Bilateraal certificaat

Code FAVV Titel van het certificaat

EX.PFF.IL.01.05

Officieel certificaat voor een Belgische inrichting die voeder voor gezelschapsdieren produceert voor uitvoer naar Israël 2 blz

III. Certificeringsvoorwaarden

Officieel certificaat voor een Belgische inrichting die voeder voor gezelschapsdieren produceert voor uitvoer naar Israël

1. Voorafgaand aan de invoer vraagt de bevoegde autoriteit van Israël een registratiebewijs van

de producerende inrichting. Bovenaan dit certificaat, dat enkel bedoeld is als registratiebewijs, dient in het hiertoe voorziene vak, het erkennings- of registratienummer van de Belgische producerende inrichting zoals vermeld op de verpakking van de producten bestemd voor uitvoer naar Israël, ingevuld te worden.

2. Het certificaat EX.PFF.IL.01.05 is van toepassing op inrichtingen die voeder voor

gezelschapsdieren met producten van dierlijke oorsprong produceren. Het certificaat EX.PFF.IL.01.05 is echter niet van toepassing op inrichtingen die voeder voor siervissen produceren. Voor de export van voeder voor siervissen dient het certificaat EX.PFF.IL.09.01 als registratiebewijs gebruikt te worden.

3. De verklaring onder punt 2 van het certificaat houdt in dat de diervoeders bestemd voor

uitvoer naar Israël vrij van verkoop moeten zijn in België. Een dergelijke verklaring kan enkel

ondertekend worden voor producten die voldoen aan de van kracht zijnde Europese en Belgische wetgeving inzake diervoeders, met uitzondering van etiketteringsvoorschriften. Producten bestemd voor de uitvoer naar een derde land dienen qua etikettering te voldoen aan de voorschriften van het land van bestemming. Deze etiketteringsvoorschriften kunnen verschillen van de voorschriften vastgelegd in de Europese en/of Belgische regelgeving.

4. Onder punt 3 van het certificaat dient vermeld te worden van welke diersoort de ingrediënten

van dierlijke oorspong die door de inrichting gebruikt worden voor de vervaardiging van voeders bestemd voor uitvoer naar Israël, afkomstig zijn. De operator dient bij zijn aanvraag voor het bekomen van het certificaat een verklaring op erewoord van de producerende inrichting te voegen, volgens het model zoals vastgelegd in bijlage 1, met vermelding van de ingrediënten van dierlijke oorsprong en de diersoort waarvan zij afkomstig zijn.

DIERVOEDERS IB.PFF.IL.01.05 Israël

December 2017

Pagina 2/2

In deze verklaring dient tevens te zijn opgenomen dat onderstaande grondstoffen niet worden gebruikt voor de vervaardiging van diervoeders bestemd voor uitvoer naar Israël: - van herkauwers afgeleide verwerkte dierlijke eiwitten en kanen afkomstig van landen met een verwaarloosbaar BSE-statuut (negligible BSE risk)1 waar er een inheems geval geweest is van BSE; - van herkauwers afgeleide verwerkte dierlijke eiwitten en kanen afkomstig van landen met een gecontroleerd (controlled BSE risk) of een onbepaald BSE-statuut1; - grondstoffen van runderen (m.u.v. van melkproducten) afkomstig uit landen met een onbepaald BSE-statuut1. In voorkomend geval, dient in de verklaring het land van oorsprong van de gebruikte grondstoffen van runderen (m.u.v. melkproducten) en van herkauwers afgeleide verwerkte dierlijke eiwitten en kanen te zijn opgenomen. De producerende inrichting dient op vraag van de certificerende agent te kunnen aantonen dat de gebruikte grondstoffen niet zijn opgenomen in de eerste voetnoot van het certificaat, hetgeen steekproefsgewijs zal worden gecontroleerd door de certificerende agent.

In deze verklaring op erewoord dient tevens te zijn opgenomen dat vóór de uitvoer naar Israël

elke verwerkte partij van droog en halfvochtig voeder voor gezelschapsdieren via steekproeven genomen tijdens of na opslag, zullen geanalyseerd worden voor de bepaling van enterobacteriaceae (n=5, c=2, m=10, M=300 in 1g) en Salmonella (afwezig in 25g, n=5, c=0, m=0, M=0). Deze analysevereiste is niet van toepassing op voeder voor gezelschapsdieren in hermetisch gesloten recipiënten (canned pet food retorted pouches) die een warmtebehandeling met een Fc waarde van tenminste 3 hebben ondergaan. De analyses dienen te worden uitgevoerd in een hiertoe door het FAVV erkend laboratorium. Operatoren die een gevalideerd autocontrolesysteem hebben kunnen gebruik maken van de een partij goederen i.f.v. microbiologische (zie bijlage 2). Deze procedure laat toe om niet van elk artikel dat in de zending aanwezig is 5 deelmonsters te laten analyseren, maar daarentegen een steekproefsgewijze bemonstering uit te voeren op partijniveau zoals gedefinieerd in richtlijn

97/78/EG tot vaststelling van de beginselen voor de organisatie van de veterinaire controles

voor producten die uit derde landen in de Gemeenschap worden binnengebracht.

5. Het certificaat dient ondertekend te worden door een officiële dierenarts.

quotesdbs_dbs5.pdfusesText_10
[PDF] Ex1.Deux objets flottants Ex2. Barrage Ex4. Vanne secteur

[PDF] EX330 : Taille mini, Images Maxi!

[PDF] EX4 bis EX8 - Emerson Climate Technologies

[PDF] EXA Français admission 2015

[PDF] EXA PRO CONCOURS CONDITIONS ET EPREUVES PERMIS DE

[PDF] EXACOMPTA PL Verkauf - Anciens Et Réunions

[PDF] ExaControl 7 - Saunier Duval - Électricité

[PDF] Exacontrol E7 - Saunier Duval - Électricité

[PDF] Exacontrol7 radio

[PDF] Exact Côte d`Azur - Gestion De Projet

[PDF] EXACT MOVE T-SHIRT SANS MANCHES

[PDF] EXACTA ARMOIRES DE SECURITE - Anciens Et Réunions

[PDF] exacta serie efo - France

[PDF] exagan

[PDF] Exage 2500 FD - Rapala France - France