[PDF] Danmarks første ubiquinol-produkt





Previous PDF Next PDF



BioActive Q10 Uniqinol®

BioActive Q10 Uniqinol is a capsule preparation with the active form of Q10 (ubiquinol) dissolved in vegetable oil. The product is aimed at those who because of 



De Online Drogist

What is BioActive Q10 Uniqinol? BioActive Q10 Uniqinol is a capsule preparation with the active form of Q10 (ubiquinol) dissolved in vegetable oil. The.



Ubiquinol 100 mg Q10 bioactive capsules

Good to know: Before the body can utilize the coenzyme Q10 it hast to be transferred into ubiquinol which is the bioactive form of coenzyme.



BioActive Uniqinol®

BioActive Q10 Uniqinol består af kapsler som indeholder den aktive form af Q10 (ubiqinol) opløst i vegetabilsk olie. Præparatet henvender sig til de 



Danmarks første ubiquinol-produkt

BioActive Q10 Uniqinol består af kapsler som indeholder den reducerede form af Q10 (ubiquinol) samt vitamin C opløst i vegetabilsk olie. Præparatet henvender 



BioActive Uniqinol®

BioActive Q10 Uniqinol består av kapsler som inneholder den aktive formen av Q10 (ubiqinol) samt vitamin C oppløst i vegetabilsk olje.



Coenzyme Q10 (Ubiquinone)

La coenzyme Q10 appelée aussi ubiquinone



Gratis

BioActive Q10 wordt aangeboden in een specifieke BioActive Q10 100 mg is aangewezen bij personen ... 3380-680 BioActive Q10 Uniqinol® 100 mg.



Coenzyme Q10 Supplementation and Its Impact on Exercise and

26 avr. 2022 Keywords: Coenzyme Q10; ubiquinone; ubiquinol; mitoquinone; ... A.M.; Murphy M.P. Delivery of bioactive molecules to mitochondria in vivo.



Gratis

BioActive Q10 wordt aangeboden in een specifieke BioActive Q10 100 mg is aangewezen bij personen ... 3380-680 BioActive Q10 Uniqinol® 100 mg.

_______________________________________________________________ ENERGI __________ BioActive Uniqinol® Hvad er BioActive Q10 Uniqinol? BioActive Q10 Uniqinol består af kapsler som indeholder den aktive form af Q10 (ubiqinol) opløst i vegetabilsk olie. Praeparatet henvender sig til de, der på grund af alder eller helbred ikke måtte have tilstraekkelig gavn af almindelig Q10.

Hvad er aktivt Q10?

Aktivt Q10 er coenzym Q10 i sin såkaldt reducerede form. Q10 findes i kroppen i to naert beslaegtede kemiske former: Almindeligt, oxideret Q10 og reduceret, aktivt Q10. Når først Q10 er optaget i kroppen, aendres det meste af den alminde- lige form til den aktive form. Hos unge og raske mennesker findes 90-95% af kroppens Q10 naturligt som aktivt Q10. Som kosttilskud har aktivt Q10 dog den svaghed, at det oxiderer i det øjeblik det udsaettes for ilt og vender tilbage til sin oprindelige form, Ubiqunon. Ved hjaelp af en speciel fremstillingsteknik er det lykkedes Pharma Nord at indkapsle råvaren, så den forbliver i sin aktive form.

Hvorfor to former for Q10?

De fleste mennesker er i stand til at optage almindeligt Q10 via et enzymsystem i tarmen. Men med alderen og eventuelle helbredsproblemer vil enzymsystemernes funktion forringes. Da Q10 i sin aktive form ikke skal omdannes af tarmens enzymsystem, kan det aktive stof i BioActive Uniqinol sikre disse mennesker en bedre optagelighed. •BioActive Q10 Uniqinol indeholder Q10 i vegetabilsk olie i bløde, lystaette gelatinekapsler. Denne unikke formel har i undersøgelser dokumenteret saerdeles god optagelighed

•Q10-råvaren i BioActive Q10 Uniqinol er identisk med den aktive Q10-form, kroppen selv danner (dvs. 100%

naturidentisk) •Den anvendte Q10 i BioActive Q10 Uniqinol er den naturlige all-trans-form, som er helt fri for syntetiske cis- isomerer. Den indeholder endvidere ingen forurenings- former, som kan forekomme i andre Q10-råvarer •Såvel Q10-råvaren som den vegetabilske olie i BioActive

Uniqinol er non-GMO

•BioActive Uniqinol fremstilles efter farmaceutisk standard. Det er en garanti for produktets kvalitet, sikkerhed og virkning. •Den prisvindende BioActive Uniqinol er blevet en stor succes i alle de lande, hvor den er blevet introduceret på grund af sin høje virkningsgrad og gode sikkerhedsprofil •Pharma Nords Q10 har dokumentation for sin gode optagelighed og kvalitet af både almindelig og aktivt Q10.

Hvem har mest gavn af

aktivt Q10? •Personer over 50 år •Personer med lavt indhold af Q10 i kroppen •Personer der ikke kan få blodets indhold af

Q10 tilstraekkeligt højt

op med almindelig Q10

Hvad er coenzym Q10?

Coenzym Q10 hedder også ubiqinon (ubi er Latin og betyder "overalt"). BioActive Q10 Uniqinol indeholder C-vitamin, som bidrager til et normalt energistofskifte. Når en celle behøver energi omdanner den fedt, kulhydrat og alkohol til det energiholdige molekyle ATP protein, (adenosintrifosfat), som lagrer energi i sin kemiske form. Cellen spalter ATP-molekylet og frigiver den energi, som er lagret indeni. Denne proces finder sted inde i cellerne i nogle små bønneformede strukturer kaldet mitokondrier. I alle mitokondrierne er der coenzym Q10. Isaer muskelceller har behov for store energimaengder, og derfor indeholder muskler vaesentligt flere mitokondrier end andre celletyper. Hjertemusklen er et godt eksempel på kropsvaev, hvor cellerne indeholder mange mitokondrier, fordi energibehovet er stort.

Ubiqinon eller ubiqinol?

Begge former for Q10, ubiqinon og aktivt ubiqinol er naturlig til stede i vores krop. Vi kan normalt også selv konvertere ubiqinon til ubiqinol, men evnen forringes helt naturligt med alderen og med eventuelle hel- bredsproblemer.

Førhen kunne man kun få Q10 praeparater med ubiqi-non, men i dag er den aktive ubiqinol også gjort tilgaengelig som

tilskud. Den henvender sig i saerlig grad til aeldre og andre, der har en nedsat evne til at omdanne stoffet i kroppen. Undersøgelser har vist, at mange mennesker, som ikke opnår en maerkbar effekt af at tage tilskud af ubiqinon, maerker virkningen, hvis de i stedet anvender ubiqinol.

Ubiqinol-testen

I modsaetning til ubiqinon, som har en karakteristisk gul farve, er ubiqinol helt lys i farven (naermest hvid). En god test af praeparater med ubiqinol er at prikke hul i kapslen og klemme indholdet ud og konstatere, at det er hvidt. Er det gult, er det ikke ubiqinol.

Gode Q10-kilder

Q10 findes i en raekke fødevarer. Gode kilder til stoffet er blandt andet: • oksekød • svinekotelet• sild • sojaolie• sardiner Årsagen til, at Q10 ikke kan kaldes et vitamin er, at kroppen selv kan danne det. Kroppens egenproduktion af Q10 foregår i leveren. Efterhånden som vi bliver aeldre eller som følge af sygdom, aftager vores evne til at producere Q10. Eksperter vurderer, at kroppens Q10- indhold er højest, når vi er midt i tyverne. Herefter begynder krop- pens egenproduktion at falde. Det er ikke klarlagt, men kosten menes at tilføre et sted mellem 5-20 mg Q10 dagligt. Kroppen har selv et Q10-lager på 1-1,5 g, hvor det meste findes i hjertet, leveren og nyrerne.

Et meget sikkert stof

Undersøgelser viser, at man kan tage tilskud af Q10 gennem laengere tid, uden at det påvirker kroppens egenproduktion af stoffet. Pharma Nord har over 20 års erfaring med brugen af Q10 som kosttilskud og laegemiddel.BioActive Q10 Uniqinol

Deklaration

1 kapsel indeholder:

% af referencevaerdi Ubiquinol 50 mg ikke klarlagt (coenzym Q10)

C-vitamin 12 mg 15%

(L-Ascorbinsyre)

Dosering

Voksne: 1 kapsel dagligt. Synkes hel.

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

Produceret efter GMP-standard.Opbevaring

Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Opbevares utilgaengeligt for børn.

Ingredienser

Kokosolie

Kapselskal: Gelatine

Fugtighedsbevarende middel: Glycerol (E422)

Farvestof: Ammonieret karamel (E150c)

Fugtighedsbevarende middel: Renset vand

Antioxidant: Ascorbinsyre (E300)

Farvestof: Titandioxid

Antioxidant: Tocopherolholdig ekstrakt (E306)

Ingredienserne i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbrugs- produktion. Udtrykket "Bio" henviser i denne sammenhaeng alene til produktets biotilgaengelighed eller biokemisk organiske natur. • Normalt Q10 = oxideret Q10 = Ubiqinon • Aktivt Q10 = reduceret Q10 = Ubiqinolquotesdbs_dbs25.pdfusesText_31
[PDF] Bioaerosols 2012 - Bioaerosol, Fungi, Bacteria - Anciens Et Réunions

[PDF] Bioaktive Substanzen im Gemüse

[PDF] Bioanalyseur 2100 Agilent

[PDF] BIOART Transformations du vivant

[PDF] biobox®sw - Aquatlantis

[PDF] biocarburant Burkina 2_mathias

[PDF] Biocarburants - Gestion De Projet

[PDF] Biocarburants de deuxième génération

[PDF] Biocénoses des fonds meubles de l`infralittoral

[PDF] biocentric

[PDF] bioceramax ultrapro 1600 bioceramax ultrapro 1600 bioceramax

[PDF] Biochemie von Natrium und Kalium

[PDF] BIOCHEMISCHE BUNGEN I

[PDF] Biochimie : structure des glucides et lipides - Troubles

[PDF] Biochimie clinique - Faculté de medecine et pharmacie oujda